TL;DR: Нуждаете се от зареждане в движение? Flash Pro Plus, графенова

...
TL;DR: Нуждаете се от зареждане в движение? Flash Pro Plus, графенова
Коментари Харесай

Flash Pro Plus ви дава захранване навсякъде само за $199,97

TL;DR:  Нуждаете се от зареждане в придвижване? Flash Pro Plus, графенова захранваща банка, захранвана от Panasonic™, улеснява зареждането на вашите Apple и Android устройства на всички места. Сега е единствено $199,97 до 6 май!

Поддържането на сила в придвижване може да направи голяма разлика за всеки, изключително за пътуващите. Независимо дали се разхождате по пътеките тази пролет или се впускате в интернационално премеждие през лятото, вие ще желаете да поддържате скъпите си устройства заредени, където сте. Решението за надеждно зареждане на всички места? Имате потребност от захранваща батерия, с цел да удължите живота на батерията на вашето устройство!

Не търсете повече от Flash Pro Plus, захранваща банка с MagSafe съгласуемост, OLED екран и доста повече. До 6 май се продава единствено за $199,97 (общ. $319).

Това впечатляващо магнитно безжично зареждане може да зарежда до шест устройства по едно и също време, в това число таблети, телефони, Apple Watches и доста други. Захранван от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР